NEW CEED

NEW CEED

De volledig nieuwe CEED! 
Verwacht meer, krijg meer!!

Een krachtige uitstraling

Lager, breder, dynamischer… De nieuwe Kia Ceed trekt onmiddellijk uw aandacht. Zijn flitsende lijnen werden getekend in Kia’s Europese designcentrum in Frankfurt en barsten van sportiviteit. De nieuwe Kia Ceed geeft rijplezier een nieuwe dimensie.

Sportief koetswerk

Gestroomlijnder, stoerder, sportiever… Met zijn adembenemende look is elke rit met de nieuwe Kia Ceed een expeditie naar méér rijplezier. Het tweelagige radiatorrooster geeft zijn voorzijde een brede, sportieve look, die op de flanken wordt doorgetrokken door de verchroomde ruitlijn en de tweekleurige 17” lichtmetalen velgen. De hoogglanzende spoiler, de led-dagrijlichten achteraan en de verchroomde uitlaatpijp geven hem extra impact.

Verbluffend interieur

Geraffineerder, intuïtiever, aangenamer… In de nieuwe Kia Ceed is alles ontworpen rond de bestuurder. De naadloze, horizontale lay-out van het instrumentenbord creëert een ruime sfeer. Stijlvolle interieuropties zijn onder meer de zwarte volledig stoffen bekleding of de combinatie in half leder / half stof. Stijl en technologie komen perfect samen in het 8”-aanraakscherm met navigatiesysteem.