Foto van Xceed & Xceed PHEV

Xceed & Xceed PHEV

Design

Durf de gevestigde percepties in vraag te stellen. 

De radicale cross-overcoupé

Welkom in de frisse, andere wereld van de nieuwe Kia XCeed. Hoog op de wielen met een bodemvrijheid tot 184 mm. Een lange sportieve motorkap vooraan. Een silhouet met achteraan sterk afhellende daklijn. Het zijn de nieuwe vormen van schitterend coupédesign. Voor bestuurders die leven voor kippenvel.
De steil afhellende fastback-achterklep laat een sterke indruk na bij al wie ze ziet. De sportieve bumper en de diffuser in 'hyper-silver' met dubbele uitlaat accentueren de krachtige proporties en het gespierde postuur van de wagen. De 'full led'-achterlichten verlenen hem bovendien een hoogtechnologische elegantie.
De hoge zitpositie garandeert een uitstekend zicht naar buiten en een vlotte kijk op en toegang tot het 12,3"" grote, volledig digitale Supervision-instrumentenbord en het 10,25"" navigatiesysteem. Unieke kleuren met sterke contrasten, hoogwaardige materialen en een kwaliteitsvol, zacht aanvoelend dashboard creëren een sfeer van verfijning. Het optionele gele interieurkleurenpack zorgt voor extra fun.

Specificaties